Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمارستان قائم (عج) مشهد در پی کاهش شهروندان مبتلا به بیماری کووید ۱۹ از شبکه بیمارستانی پوشش بیماران کرونایی در این کلانشهر خارج شد.

به گزارش قدس آنلاین،  مدیر بیمارستان قائم  (عج ) مشهد گفت: در دوران شیوع ویروس همه‌گیر کرونا چند بیمارستان در مشهد بطور ویژه به درمان و بستری بیماران کووید ۱۹ اختصاص یافت که یکی از آنها بیمارستان قائم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 
دکتر حسن خداپرست افزود: هم‌اینک فقط بیماران اعصاب و سکته مغزی که به ویروس کرونا هم مبتلا هستند در بیمارستان قائم بستری می‌شوند زیرا این مرکز درمانی مبدا ارجاع درمان بیماریهای اعصاب و جراحی مغز و اعصاب در سطح استان خراسان رضوی است. 
وی ادامه داد: بیمارانی که دچار سکته مغزی شده و بطور همزمان درگیر ویروس کرونا نیز هستند در بخشی جداگانه در بیمارستان قائم تحت درمان قرار می‌گیرند و از سایر بیماران مغز و اعصاب جدا می‌شوند تا خطری برای سلامتی دیگران وجود نداشته باشد.
مدیر بیمارستان قائم (عج) گفت: شهروندان مشهدی می‌توانند با خیال آسوده برای درمان سایر بیماریهای خود به این بیمارستان مراجعه کنند زیرا مسیر درمان بیماران اورژانسی و بیماران حوادث عروقی مغز و جراحی اعصاب کاملا از مسیر درمان سایر بیماران جدا است و این بیماران در شرایط ایزوله تحت درمان قرار می‌گیرند. 
وی افزود: همچنین لازم به تاکید است که با خروج بیمارستان قائم(عج) از فرآیند پذیرش بیماران کرونایی، شهروندان مشهدی نباید تصور کنند که شیوع ویروس همه‌گیر کرونا پایان یافته لذا تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی، استفاده از ماسک صورت و فاصله‌گذاری فیزیک در سطح جامعه همچنان بطور جدی موضوعیت دارد. 
هم‌اینک دو بیمارستان امام رضا (ع) و شریعتی در کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد مختص پذیرش بیماران کرونایی هستند. منبع: ایرنا انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیمارستان قائم مشهد کرونا بیمار اعصاب و روان بیماران کرونایی بیمارستان قائم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۲۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو

محمدمهدی ناصحی افزود: سازمان بیمه سلامت برای بیماران خاص نیازمند تجهیزات حرکتی، تا سقف ۲۵ میلیون تومان از محل صندوق بیماران خاص برای تهیه دست و پای کربنی پرداخت می‌کند.

وی ادامه داد: برای سایر افرادی که در سوانح و تصادفات دچار قطع عضو می‌شوند سهم هر دستگاه تقسیم شده و توافقاتی با محوریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت گرفته که بر اساس ابلاغ این معاونت سهم بیمه سلامت ۳۰ درصد و سهم سازمان بهزیستی ۳۰ درصد در نظر گرفته شده است که ما منتظر اجرایی شدن این مصوبه در سال جاری هستیم.

ناصحی گفت: قرار است سازمان بهزیستی متولی این امر باشد تا دست و پای کربنی که در شرکت‌های دانش بنیان داخلی تولید شدند بر اساس این مصوبه مورد حمایت قرار گیرند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟