Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@17:22:43 GMT

تولید نانوکیت تشخیص سریع کرونا در مشهد

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۶۱۱۲۱

تولید نانوکیت تشخیص سریع کرونا در مشهد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، طاهره روحانی بسطامی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی قوچان گفت: نانو کیت تولید شده قادر به شناسایی ویروس  کرونا است که این فرایند در زمانی کمتر از پنج دقیقه و با استفاده از مخاط بینی و حلق اتفاق می‌افتد.

او افزود: پس از مقایسه این کیت با کیت‌های PCR که در بیمارستان قائم مشهد استفاده می‌شد، میزان دقت آن در حدود ۹۰ درصد ارزیابی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی قوچان با اشاره به این موضوع که کیت‌های تولیدشده مبتنی بر فناوری نانو، مورد تایید آزمایشگاه ویروس‌شناسی بیمارستان قائم "تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی مشهد" قرار گرفته  ادامه داد: این نانوکیت‌های تشخیص سریع ویروس کرونا، قابلیت استفاده به عنوان تست غربالگری را دارا می‌باشند.

روحانی بیان کرد: این کیت که در مقایسه با تست pcr بسیار سریع‌تر و با هزینه‌ای به مراتب کمتر انجام می‌شود و علاوه بر صرفه‌جویی در هزینه‌ها و کاهش خروج ارز از کشور سبب تسریع در فرایند غربالگری نیز می‌شود.

او با اشاره به اینکه تاکنون مشابه این کیت در خارج و داخل کشور تولید نشده  تصریح کرد: تمامی فرآیند تشخیص ویروس کرونا توسط این نانوکیت‌ها بدون نیاز به آزمایشگاه، اپراتور متخصص و دستگاه‌هایی که برای تست pcr مورد استفاده قرار می‌گیرند، انجام می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی قوچان تاکید کرد: در راستای تولید این نانو کیت‌ها، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مرکز ویروس‌شناسی بیمارستان قائم، پارک سلامت بوعلی همچنین مسئولان دانشگاه صنعتی قوچان همکاری و کمک‌های شایان توجهی به تیم تحقیقاتی پنج نفره شرکت دانش‌بنیان نانو کاوشگران یکتای توس داشته‌اند.   منبع: تسنیم   انتهای پیام// ف.ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ویروس کرونا دانش بنیان کیت تشخیص کرونا دانشگاه صنعتی قوچان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۱۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسعود ایرانی اظهار کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.
وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات، گفت: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.
ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.
در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد
  • ساواک چطور «شیخ احمد کافی» را حذف کرد؟
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟