Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در ایام موج چهارم بحران کرونا ۸ بخش ویژه بیماران کرونایی در بیمارستان قائم(عج) فعال شده است.

به گزارش قدس آنلاین، دکتر حسن خداپرست اظهار کرد: در حال حاضر ۱۳۴ بیمار کرونایی در ۳ بخش ICU و ۳ بخش عادی داریم، از این تعداد ۴۸ نفر در بخش‌هایICU و مابقی در بخش‌های دیگر بستری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) افزود: به جهت افزایش فزآینده آمار بیماران کرونایی ۲ بخش دیگر (اطفال و ICU اطفال) تخلیه شده و به کرونایی‌ها اختصاص یافته و با احتساب ۶ بخش قبلی ۸ بخش ویژه بیماران کرونایی در بیمارستان قائم(عج) فعال شده است. وی با بیان اینکه از مردم می‌خواهیم در ماه مبارک رمضان نه مهمانی بروند و نه مهمانی بگیرند، خاطرنشان کرد: این روزها تبعات دید و بازدیدها و سفرهای نوروزی را داریم می‌بینیم و اگر وضعیت فعلی و ضیافت‌های افطاری کوچک و بزرگ ادامه یابد در دو هفته آینده با وضعیت به مراتب بدتری مواجه خواهیم شد. خداپرست بیان کرد: متأسفانه در موج چهارم بحران کرونا آمار فراوان کرونای انگلیسی در تمامی سنین دیده می‌شود و این وضعیت هشداردهنده است. وی ادامه داد: مردم ضمن از استفاده از ماسک، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی در صورتی که هرگونه مورد مشکوکی داشتند بلافاصله به مراکز منتخب کرونا بروند تا در صورت نیاز از طریق این مراکز به بیمارستان ارجاع شوند و وضعیتشان وخیم‌تر نشود، زیرا ممکن است با تأخیر در مراجعه به وضعیتی برسند که دیگر کاری از دست کادر درمان ساخته نباشد. مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) با تأکید بر اینکه کار تزریق واکسن کادر درمان با سرعت بیشتری انجام می‌شود، ادامه داد: تاکنون ۶۰ درصد کادر درمان بیمارستان قائم(عج) مرحله اول واکسن کرونا و ۲۰ درصد هم مرحله دوم این واکسن را تزریق کردند و این روزها برای تزریق واکسن سایر نیروها نیز در دو شیفت مشغول هستند و در صورت نیاز شیفت شب هم اضافه خواهد شد، چون واکسن موجود است و با توجه به وضعیت بحرانی ترجیح می‌دهیم که سریع‌تر انجام شود تا سلامت کادر درمان به خطر نیفتد و بتوانند بهترین نوع خدمت را به بیماران ارائه کنند. وی افزود: همانگونه که در ۳ موج قبلی بحران کرونا خدمات‌رسانی شایسته را به بیماران غیرکرونایی داشتیم، این شرایط در موج چهارم این بحران هم پابرجاست و بیماران غیرکرونا همچون موج‌های قبلی کرونا در مکانی مجزا پذیرش و درمان می‌شوند و در این خصوص جای هیچگونه نگرانی‌ برای بیماران غیرکرونایی و خانواده‌های آنان وجود ندارد. انتهای پیام/ منبع:فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کرونا بیمارستان قائم مشهد موج چهارم کرونا بیمارستان قائم عج بیماران کرونایی کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۲۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان