Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اورژانس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد:مشهد نیاز به توسعه اورژانس‌های مرتبط با سکته‌های مغزی و کد 724 که همان اورژانس‌های مغز و اعصاب بوده، دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، دکترمهدی فروغیان اظهار کرد: در حال حاضر تنها بیمارستان قائم(عج) مشهد و به صورت محدودتری بیمارستان رضوی خدمات اورژانسی مرتبط با سکته‌های حاد مغزی را ارائه می‌دهند که با توجه به زمان طلائی و محدود ارائه خدمات درمانی به بیماران سکته مغزی و جمعیت شهر، اورژانس‌های فعال کد 724 در مشهد باید توسعه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بر اساس یرنامه ریزی بیمارستان هاشمی‌نژاد نیز در آینده به چرخه ارائه خدمات به بیماران سکته حاد مغزی خواهد پیوست که قطعا در مدیریت درمان این بیماران در شهر موثر خواهد بود.

رئیس اورژانس بیمارستان قائم(ع) با بیان اینکه پیش از شیوع بیماری کرونا با حمایت رییس و دانشگاه و همت تیم مدیریتی بیمارستان توانستیم اورژانس بیمارستان را در کوهسنگی ایجاد نماییم، خاطرنشان کرد: فضای جدید توانست باعث مدیریت بهتر در شرایط کووید بشود، اولویت درمان با بیماران کووید بوده، اما بیماران غیرکووید هم باید ساماندهی می‌شدند و لازمه‌اش این بود که دو فضای مختلف را داشته باشیم.

دکتر فروغیان تاکید کرد: البته این موضوع باعث شد حجم کاری همکاران ما بخصوص در اورژانس ها خیلی بیشتر شود چرا که با همان تعداد نیروی انسانی قبلی باید دو فضا را مدیریت می‌کردیم و عملا حجم کاری دو برابر و سختی برای همکاران‌مان دو چندان شد. درگیری و ابتلاء پرسنل بیمارستانی به کووید هم این سختی را در این 18 ماه تشدید می‌کرد.

وی با ذکر این نکته که شرایط کاری ما هیچ زمانی در این ماه‌ها از سختی به آسانی تبدیل نشده است، تاکید کرد: نمی‌توان گفت که در زمان‌هایی شرایط ما سخت‌تر یا آسان‌تر بوده چرا که بیماران کووید و غیرکووید مانند دو پله ترازو بوده‌اند؛ هر زمان بیماران کووید بیشتر می‌شد، بیماران غیرکووید کم‌تر می‌شدند و هرزمان کرونا کاهش می‌یافت، بیماران غیرکرونایی که در زمان کرونا به بیمارستان مراجعه نکرده بودند افزایش پیدا می‌کردند، این امر باعث شده که در این 19 ماه فعالیت همکاران ما همیشه خیلی پررنگ باشد.

رئیس اورژانس بیمارستان قائم(عج) بیان کرد: از طرف دیگر باید توجه داشت بیمارستان قائم(عج) مرکز ارجاعی بیماران مغز و اعصاب است و همزمان که بیماران کووید باید مدیریت می‌شدند، بیماران غیرکووید هم باید به خوبی ساماندهی می‌شدند و در واقع درمان بیماران به خوبی در هر دو حوزه پیش می‌رفت که خوشبختانه خدمات‌رسانی به هر دو گروه با وجود وضعیت بسیارسختی که بود بی‌وقفه انجام شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خدمات اورژانس بیمارستان قائم بیماران کووید قائم عج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۰۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات توان بخشی در اردوی جهادی توان آوران در حاشیه شهر مشهد
  • تاخیر در دیدار حساس: هوادار سکته کرده بود!
  • بالگرد اورژانس قم دوبار به پرواز درآمد
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان