Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-04@00:42:07 GMT

ارتوپدی بیمارستان قائم بازگشایی می‌شود

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۳۶۸۳۳

ارتوپدی بیمارستان قائم بازگشایی می‌شود

اواخر سال ۹۷ بود که مسئولان وقت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تصمیمی سؤال‌برانگیز دستور به تعطیلی بخش ارتوپدی بیمارستان قائم مشهد دادند.

هاشم رسائی‌فر- اقدامی غیرکارشناسانه که صدای خیلی‌ها از مردم گرفته تا دانشجویان و جامعه پزشکی را درآورد اما درنهایت به تعطیلی بخش ۵۰ ساله ارتوپدی بیمارستان انجامید! تا به ادعای آقایان همه چیز در بخشی در بیمارستان امام رضا(ع) تجمیع شود و از مشکلات و هزینه‌هایی که مورد ادعا بود کاسته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در این سه سال از مشکلات و هزینه‌هایی که مجریان طرح مدعی آن بودند کاسته نشد که هیچ، عواقبی همچون تعطیلی یکی از مراکز مهم آموزشی و پژوهشی در حوزه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سرگردانی بیماران در مراکز خصوصی گاهی با تحمل هزینه‌های چندین برابری و محرومیت دانشجویانی که تا پیش از این می‌توانستند تا مقطع فوق‌تخصص ارتوپدی در بیمارستان قائم آموزش ببینند را با خود به همراه داشت.
تلاش‌هایی که ثمر داد پس از تلاش بسیار، جمعی از اساتید دانشگاهی و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مسئولان جدید دانشگاه علوم پزشکی مشهد نظر مساعدشان برای راه‌اندازی دوباره بخش ارتوپدی بیمارستان را اعلام کردند. حال پس از سه سال تعطیلی یکی از مهم‌ترین بخش‌های بیمارستان قائم که از جمله بخش‌های جنرال هر بیمارستانی در سطوح استاندارد جهانی به حساب می‌آید مقدمات آغاز به کار دوباره‌اش فراهم شده و به زودی این مهم اتفاق خواهد افتاد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دراین خصوص می‌گوید: پس از آنکه بخش ارتوپدی بیمارستان قائم بنا به تصمیم مدیران وقت دانشگاه تعطیل شد و تلاش دلسوزان برای جلوگیری از این اتفاق به جایی نرسید، اما خدا را شکر در دوره جدید مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با توجه به اینکه مدیران جدید از حساسیت موضوع به خوبی مطلع بودند به درخواست بسیاری از اساتید این حوزه جواب مثبت دادند و راه‌اندازی دوباره این بخش مصوب و ابلاغ شد.
بخشی که منشأ خدمات بود
دکتر هادی مخملباف ادامه می‌دهد: اینکه مدیران فعلی با توجه به همه اقدام‌هایی که در گذشته برای تعطیلی این بخش مهم بیمارستان شده بود، با شجاعت راه‌اندازی دوباره را مصوب کردند قابل قدردانی است و جای تشکر دارد، چراکه بیمارستانی مثل بیمارستان قائم که از سال ۴۹ راه‌اندازی شده تا همین سه سال پیش بخش ارتوپدی داشته که یکی از بخش‌های مهم در بین بیمارستان‌های مشهد به حساب می‌آمد تأثیرات بسزایی هم در ارائه خدمات به بیماران داشته و نیز به دلیل آموزشی و پژوهشی بودن ساختار بیمارستان قائم در طول سالیان متمادی، منشأ دانش‌آموختگی بسیاری از پزشکان و اساتید رشته ارتوپدی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده است.وی اظهار کرد: بخش ارتوپدی بیمارستان قائم مشهد به دلیل دارا بودن امکانات خوبی ازجمله وجود درمانگاه در طبقه همکف و نیز امکانات دیگری مثل رادیولوژی، آزمایشگاه و وجود اتاق عمل در مجاورت بخش هر ساله تعداد زیادی از بیماران را پذیرش می‌کرد که به جرئت می‌توان گفت از تمام شرق کشور بیمار در این بخش درمان می‌شد که حتی پس از تعطیلی بسیاری از آن‌ها درخواست راه‌اندازی مجدد داشتند. با اتفاق خوبی که قرار است بیفتد و بخش ارتوپدی راه‌اندازی شود بی‌شک مشکلات زیادی از این بیماران مانند گذشته مرتفع خواهد شد.این می‌تواند مژده خوبی برای آن‌ها باشد.
عضو گروه ارتوپدی بیمارستان قائم و فوق‌تخصص جراحی زانو درخصوص زمان راه‌اندازی دوباره بخش ارتوپدی بیمارستان گفت: برای راه‌اندازی این بخش در حال حاضر هیچ مشکلی وجود ندارد و حتی امکانات و نیروهایی که پس از ادغام به بیمارستان امام رضا(ع) منتقل شدند نیز قابل انتقال هستند اما آنچه هست پس از تعطیلی بخش ارتوپدی بیمارستان قائم، آن قسمت از بیمارستان که در اختیار بخش ارتوپدی بود به بخش‌های دیگری که در حال بازسازی هستند واگذار شد که امیدواریم هرچه زودتر با اتمام بازسازی این سه بخش زمینه شروع فعالیت بخش ارتوپدی به زودی فراهم شود گرچه ذکر این موضوع نیز قابل توجه است که برای سرعت بخشیدن به بازسازی بخش‌های مذکور حمایت و همراهی خیران بخش سلامت می‌تواند در کنار اقدام‌های خوبی که مدیران بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی دارند سرعت کار را افزایش دهد.
انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بخش ارتوپدی مشهد بیمارستان قائم دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی دوباره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۶۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری